GYÓGYULJ ÉS GAZDAGODJ!

2016. augusztus 31., szerda

Nyomkodd ezeket a pontokat a kezeden és várj! – Nagyon meg fogsz lepődni a hatásától!

A masszázs, vagy akupresszúra kivételes gyógyító erővel rendelkezik. 
Ha rendszeresen végezzük, számos problémától megszabadulhatunk.
kezmasszazs


A kézmasszázst bárki meg tudja tanulni, hiszen semmilyen különösebb képesség nem szükséges hozzá. Csupán néhány fontosabb pontot kell megismernünk annak érdekében, hogy leküzdjük problémáinkat.

1. Hüvelykujj alsó része – itt található az a pont, mely köhögés, légzési nehézségek, és pajzsmirigy problémák esetén masszírozandó.
2. Hüvelykujj – depresszió leküzdésére, szorongás, lép és gyomorproblémák ellen. Ha valaki hasfájással, bőrproblémákkal, vagy érzelmi instabilitással küzd, akkor ezt a pontot kell masszíroznia.
3. Mutatóujj – vese- és húgyhólyagproblémák ellen. Ha csalódottság, félelem, vagy hosszantartó szomorúság gyötör, akkor ezt a pontot ajánlott masszírozni. De segítségével megszabadulhatunk az izomfájdalomtól, hátfájástól, gyomorégéstől, és fogfájástól is.
4. Középső ujj – szabályozhatjuk a máj-, és epeműködést. Javíthatjuk a hangulatot, és csökkenthetjük az ingerlékenységet. Ajánlott ezt a pontot masszírozni migrénes fejfájás, és menstruációs görcsök csökkentésére is.
5. Gyűrűsujj – ez a vastagbél és a tüdő zónája. Segítségével megszabadulhatunk a negativitástól, az emésztési, és légzőszervi problémáktól.
6. Kisujj – vékonybél és szívproblémák esetén ajánlott masszírozni. Javíthatja az önbizalmat, aggodalom, bizonytalanság, puffadás, és emésztési problémák esetén is ez a pont lehet a megoldás.
7. A tenyér külső része – vércukorszint szabályozó.
8. A tenyér közepe – itt csökkenthetjük a stresszt, az emésztési panaszokat, és a hasfájást.
9. A tenyér párnás része – szabályozza a hormonműködést, és kiegyensúlyozottá teszi a szívműködést.
(Forrás: twice.hu)