GYÓGYULJ ÉS GAZDAGODJ!

2016. február 1., hétfő

Az egész életed megváltozhat, ha megtanulod Soma Mamagésától ezt a gyakorlatot!

Rengeteg ember küzd napjainkban önbizalomhiánnyal, ennek legtöbbször az az oka, hogy gyermekkorában nem kapott elég figyelmet, szeretetet a szüleitől. 
Soma Mamagésa szerint, akinek nincs elég önbizalma, az nem járhatja a saját útját, mert kompenzál.
Ha valaki felfedezi, hogy nem hisz magában eléggé, esetleg bizonytalan, akkor vagy elkezdi saját magát gyógyítani, vagy megkeresi azt a technikát, amivel seg1teni tud magán. Egy soha meg nem alapozott önbizalmat felépíteni egy hosszasabb folyamat. Nem fog egy varázsütésre működni.
Soma szerint a depressziót is karban lehet tartani, ha valaki sportol, mert az ad annyi endorfint a szervezetben, hogy szinten tartja a kedélyállapotunkat.
Soma Mamagésa az RTL Klub 8:08 reggeli műsorában egy kineziológiai gyakorlatot is bemutatott, melynek segítségével nagymértékben fejleszthetjük önbizalmunkat. Ez a módszer akkupresszurás pontokkal és energiapályákkal dolgozik.
soma
A gyakorlat három egyszerű lépésből áll, az elsőnél az achilles innál csipegetünk tízet, utána a térdhajlatnál ütögetünk tízet, majd az egyik vállunkat megfogjuk és körkörös mozdulatokat csinálunk, 12-t előre, 12 hátra.

A gyakorlatot a lenti videóban is megnézhetitek: