GYÓGYULJ ÉS GAZDAGODJ!

2014. augusztus 5., kedd

2 egészségügyi probléma, amit a Spoonz biojoghurttal gyógyíthatsz

Az élőflórás natúr joghurt egészségügyi szempontból számos pozitív hatással bír.

Talán naponta fogyasztasz joghurtot anélkül, hogy tisztában lennél egészségügyi szempontból pozitív hatásaival. Érdemes azonban kicsit tudatosabbra venned a figurát, hogy biztosan olyan terméket válassz, ami maximálisan szolgálja az egészségedet.


A savanyított tejtermék fogyasztása számos egészségügyi probléma esetén ajánlott, így például emésztési bántalmakat gyógyíthatsz vele.

Milyen joghurtot válassz?

Valószínűleg jobban szereted a gyümölcsös joghurtokat, ám jobb, ha tisztában vagy vele, hogy ezek a termékek nem minden esetben szolgálják az egészségedet. Az ilyen készítményekbe ugyanis az esetek túlnyomó többségében nem egészséges termés kerül, hanem cukrozott, pépes maradék.

Élőflórás natúr joghurtok

Ezért részesítsd előnyben a natúr joghurtokat, és keresd a csomagoláson az élőflórás, illetve probiotikus feliratokat. A Magyar Élelmiszerkönyv leírása szerint az a termék nevezhető probiotikusnak, amely legalább 106/gramm jótékony hatású baktériumot tartalmaz. Ilyenek például a tejsavbaktériumok - legismertebb törzsei a Lactobacillusok -, illetve a Bifidobacterium és a Streptococcus.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a gyümölcsös változathoz, darabolj az élőflórás natúr joghurtba friss gyümölcsöt te magad.

Emésztési bántalmak: székrekedés, hasmenés

A rostszegény táplálkozásnak, a kevés mozgásnak, valamint a nem kielégítő folyadékfogyasztásnak köszönhetően napjainkban gyakori probléma a lelassult emésztés, a székrekedés.
Ennek ellenkezője, a hasmenés sokszor antibiotikum-kúra következtében alakul ki. A bakteriális fertőzésre szedett gyógyszerek ugyanis nemcsak a nemkívánatos kórokozókat irtják ki a szervezetből, hanem a bélrendszerben tanyázó jótékony baktériumokat is elpusztítják. Ennek következtében felborul az emésztőrendszer természetes baktériumflórája, és a szervezet fogékonyabb lesz az élelmiszer-eredetű fertőzésekre.
(Forrás: femina.hu)

Az oldal, ahol bejelentkezni és vásárolni tudsz:  


Regisztrációhoz a SZPONZOR (ID)  számom: HU0000000981 ( Nélküle nem enged be az oldalra, hogy  MUNKATÁRS és/vagy  FOGYASZTÓ lehess. Regisztráció után Neked is lesz sajátod! )

Elérhetőségem:

e-mail: dolphyn69@gmail.com 


Szeretettel kívánok jó egészsége
és
 sikeres otthoni munkát!