GYÓGYULJ ÉS GAZDAGODJ!

2014. augusztus 9., szombat

Így lehetsz energikusabb!

Attól függ leginkább egészségünk, hogy milyen mértékben áramlik bennünk az életenergia. Ha azt érzed, hogy fáradt vagy, lehangolt, és nem mennek úgy a dolgaid, mint régen...a lelkesedésed is alább hagyott és többet pihensz, alszol, mint egyébként szoktál, akkor próbáld ki Késmárki László gyógyító kéztartásait. Az eredmény nem marad el: energikusabb leszel, nagyobb kedvvel és hittel vágsz bele dolgokba, intuitívabb leszel, gördülékenyebben mennek majd a dolgaid! 
Életfa-mudra
Ujjtartás: A jobb hüvelyk-, mutató- és középső ujj hegye összeér, a jobb gyűrűs-, kisujj és bal kisujj egymást érinti, míg a bal gyűrűs-, középső, mutató- és hüvelykujj hegye egymáshoz ér. A kezét a köldöke előtt tartsa. Naponta háromszor (reggel, délben, este) 5-5 percig végezze!
Testi hatása: Energiabomba. Fáradtság, levertség, depresszió, alacsony vérnyomás ellen használjuk. Minden betegség esetén segíti a gyógyulást. Megszünteti a testi-lelki rendezetlenségeket, feszültségeket, a testi-lelki fásultságot. Erősíti az immunrendszert, és fokozza a belső hajtóerőt. Növeli a magnetizmust, az intuitív és szellemi erőket, megnyitja a jobb agyféltekét.
Lelki hatása: okkult képességek, isteni elkötelezettség, lehengerlő viselkedés, asztráltest átszellemítése.
Mentális hatása: kozmikus tudat, élénk fantázia, csodatevés, vizuális intelligencia, egyetemesség, mennyei inspiráció, tudatfolyamatok feletti uralom áldásimpulzusa, tudatrétegek tisztasága, szellemi növekedés, korlátlan hozzáférést biztosít az őseszmékhez, valamint az előző életek emlékképeihez.
Energiahiány elleni ujjtartás
Energiahiány fizikai testi okai: ha az energiabevitel az igények alatt marad, a szervezet kezdi felélni a saját tápanyagraktárait, ami testi leromláshoz vezet.
Lelki okai: megalománia, álmatagság, vizsgadrukk, legjobbá válás kényszeres vágya, tudatalatti tiltott sóvárgás, tudatalatti félelem a vétkezéstől, elfojtott búskomorság, elfojtott félelem a felelősségtől, hiteltelenség miatti gátlás, ellentét miatti szorongás, önvád miatti szorongás, erkölcsi züllés ártóimpulzusa, kötöttség miatti félelem, elhízás miatti gátlás.
Mentális okai: felsőbbrendűség, felsülés, nyugalom-kényszer, ártószándék miatti gonoszkodás, féktelen szexualitás miatti bűntudat, tudatmanipuláció miatti bűntudat.
Kéztartása: A 2 kisujj hegye egymást érinti, a többi ujj behajlítva (mintha hógolyót formázna).
A mudrát állva végezze 10-12 percig, közben zengesse 5 percig az ío mantrát. A mantrát mély belégzés után
hangoztassa: íííooo.
Fáradtság elleni kéztartás
A fáradtság fizikai testi okai: kialakulásában szerepet játszhat a szervezet betegség idején való fokozottabb igénybevétele, a táplálkozás és az energiaháztartás zavara, valamint a testben felszaporodó méreganyagok.
Lelki okai: elfogultság, zárkózottság, érzelmi félelmek, túlélési félelmek, kisebbrendűség félelme, ellenérzés, meggazdagodás kényszeres vágya, elfojtott megalázkodás, elfojtott szenvedés, értelmetlen feladat miatti tudatalatti szorongás, átok miatti önkínzás, szeretetnyilvánítási kényszer miatti szenvedés, vereség miatti szorongás, gyenge egészség miatti szenvedés, megfogyatkozott erő.
Mentális okai: munkahelyi követelményeknek megfelelés, túlzott férfiellenes mentális agresszivitás, szennyes gondolatok.
Kéztartása: A jobb kisujj hegye a bal kisujj felső ujjpercéhez ér, a jobb hüvelyk- és gyűrűsujj együtt a bal tenyér közepébe mutatnak. Kezeit a köldök előtt tartsa. A mudrát ülve végezze 10-12 percig, közben rezegtesse 5 percig a srím mantrát: sssrrrííímmm.
Középső Oszlop-mudra
Ujjtartás: A két hüvelykujj, a bal kisujj és a bal mutatóujj hegye összeér, a többi ujj legyezőszerűen széttárva. A kezeit szív előtt tartsa. Napi 2 alkalommal, 5-5 percig kell végezni.
Testi hatása: Jótékonyan hat a szívre, a központi idegrendszerre, a nemi szervekre és a mozgásrendszerre. Hatalmas életenergiával tölt fel. Alkalmazható a központi idegrendszer gyulladásos betegségeire (agyhártyagyulladás, gerincvelő-gyulladás, trombózis) és a központi idegrendszer öröklődő és egyéb betegségeire (Alzheimer-kór, Sclerosis multiplex, epilepszia, Parkinson-féle betegség, kóros mozgászavarok, migrén).
Lelki hatása: művészi adottság, látomás, Isten előtti őszinte hódolat, mások kedvébe járás, felvidítás, jézusi szeretet, nevetés, kölcsönös megértés, teljes megtisztulási szándék, igazság elérése.
Mentális hatása: egység, akarat-koncentráció, szellemi befolyás, énnel való tudatos egység, teljes egyensúly, vágymentes tapasztalás.


(Forrás: joportal.hu)